

MAGIC March Meeting

Thursday, March 7, 2019; 2:30 – 4:30 pm Acton Town Hall – Faulkner Room 472 Main Street, Acton, MA

AGENDA

2:30 pm	Welcome (5 minutes)
	Adam Duchesneau, Director of Planning & Community Development, Town of
	Sudbury, MAGIC Chair
2:35 pm	Announcements and Updates (5 minutes) Heidi Stucker, MAGIC Coordinator, MAPC
2:40 pm	MAGIC Age Friendly Plan Update (20 minutes) Heidi Stucker, MAGIC Coordinator, MAPC
3:00 pm	Aging in Bedford (40 minutes)
0.00 pm	Caitlin Coyle, UMass Boston
	 Presentation and discussion on the recently completed Aging in Bedford report
3:40 pm	Community Exchange (40 minutes) Towns and Partner Organizations
	• Share one effort to address needs of older adults, particularly housing or transportation
4:20 pm	Networking (10 minutes) Towns and Partner Organizations
	• If time, opportunity for partners to connect and network for the remainder of the meeting
4:30 pm	Meeting Adjourn
	Upcoming Events:
MAGIC Meeting:	

April, 4, 2019 Location TBD

MAGIC Legislative Breakfast

May 2019, Date and Details Forthcoming

