



Agenda

Thursday October 24, 2019 8:00-10:00am Natick Town Hall

- 8:00 Call to Order and Welcome (5 minutes) Yolanda Greaves, MWRC Chair
- 8:05 Approval of Minutes from September 26 meeting (5 minutes)
- 8:10 Community Exchange (50 minutes)
- 9:00 Census 2020: How to Create a Complete Count Committee (30 minutes)

 Laura Medrano, Partnership Specialist with the U.S. Census Bureau, will share more about the upcoming 2020 Census and discuss how MWRC communities can establish Complete Count Committees to ensure full participation in the Census.
- **9:30** Compost and Recycling resources discussion (15 minutes)

 Building off of a quick exchange at the end of Community Exchange last month, sharing resources from MassDEP and other agencies regarding composting and recycling.
- 9:45 Discussion of upcoming meeting topics (15 minutes)
- 10:00 Adjourn