

MAGIC September Subregional Meeting

Thursday, January 4, 2018; 2:30 – 4:30 pm 141 Keyes Road, Concord, MA

AGENDA

2:30 pm	Welcome (5 minutes) Jennifer Burney, Lincoln Director of Planning and Land Use, MAGIC Chair
2:35 pm	Regional Announcements (10 minutes) Heidi Stucker, Regional Planner, MAGIC Coordinator
2:45 pm	Age Friendly Application and Towns' Roles (20 minutes) Heidi Stucker, Regional Planner, MAGIC Coordinator
3:05 pm	MAGIC Stormwater Partnership "Mission Statement" (15 minutes) Adam Duchesneau, Boxborough Town Planner, MAGIC Co-Vice Chair We will review, discuss, and move to adopt the MAGIC Stormwater Partnership 'Mission Statement'
3:20 pm	Community Engagement Tools (40 minutes) Jesse Steadman, Stow Town Planner Jesse will present on WikiMapping, a crowdsourcing tool Stow is using for its complete streets planning. Jennifer Burney, Lincoln Director of Planning and Land Use, MAGIC Chair Jennifer will present on CoUrbanize, a tool Lincoln is using for a rezoning/revitalization project.
4:00 pm	Community Exchange (30 minutes) Towns and Partner Organizations
4:30 pm	Meeting Adjourn
Upcoming Events:	



Climate Resilience Public Forum, more information forthcoming